Tidningen ToppHälsa

I nya numret av tidningen Topphälsa kan ni läsa en stor del av min resa och hur de senaste fem åren av mitt liv har sett ut jämfört med tidigare.

Jag är sååå tacksam för att jag är jag och att jag har ett öppet sinne för att saker inte är hugget i sten.
Att få en diagnos som enligt läkarna är kronisk och ”det finns inget du kan göra för att må bättre” slår hårt för en aktiv person mitt i livet. Att senare få ett kvitto på att jag mer eller mindre kan banka skiten ur min sjukdom genom en koständring var såklart en stor seger.

För optimalt välmående har jag valt att bygga vidare med sådant som känns rätt för mig. Avslappningsövningar, mindfulness, yoga, hållning, näringsstatus, tarmstatus, gifteliminering, skratta, ut med gammal sorg, självacceptans, vardagsmotion, minska stress med mycket mer.

Kroppens primära uppgift är att hitta balans och därmed läkning. Det enda som den behöver är lite assistans och rätt verktyg.

Vill du har hjälp att hitta en väg för din hälsa? Kontakta mig på frida@helajag.se. Glöm inte att du är kärnan till en förändring, du bestämmer vägen.