Kurs på gång! – Naturlig mat och stressreducerad livsstil

Jag är superglad att få berätta att jag kommer erbjuda en kurs inom kost och hälsa inom kort.

Kursen riktar sig bland annat till dig som har ett stort och genuint intresse för människans välmående. Kanske brinner du för att hjälpa andra, eller är du ute efter att förstå vilken effekt olika livsmedel eller levnadssätt har på just din kropp utifrån din nuvarande livssituation? Kanske lider du av ohälsa och vill lära dig mer vilka möjligheter som finns, och hur du kan påverka ditt välmående? Oavsett bakgrund eller förkunskaper så är du varmt välkommen att delta på denna kurs. Jag är mån om att både innehåll och upplägg är anpassat efter just dina behov. Som en del av detta arbete använder jag mig bland annat av delningar inom gruppen (frivilligt). 
Jag kommer beröra ämnen inom bland annat näringsfysiologi, näringslära, evolution, sjukdomar, stress, sömn, andning, hormoner, vitaminer, mineraler,  daglig återhämtning i olika former och matlagningstips, vi kommer även att göra en del praktiska övningar.

Min primära yrkesroll är att ge individanpassade kostråd. Jag lägger mindre vikt på innehåll i enskilda livsmedel och mer vikt på vem du är och vad just din kropp har för behov. Eftersom en förändring av kosten är en av de största livsstilsförändringar en kan göra, kommer den största delen av kursen att handla om detta. Jag anser däremot att en generell god hälsa bygger på betydligt mycket mer än bara kost. Jag har en bred erfarenhet inom stressförebyggande områden, bland annat medveten andning, mindfulness, djupgående yoga, mental återhämtning med mera. Målet är att ge dig fördjupad kunskap, inspiration och rätt verktyg att göra en egen betydande förändring i ditt liv, alternativt att bygga på med kunskap som vidare kan inspirera andra i sin resa. 

Jag håller till i Stockholm. Vi ses antingen på vardagskvällar eller helger, 2-3 timmar per gång och totalt ca 4 träffar (upplägg ännu inte helt färdigt).

Intresseanmälan mailas till frida@helajag.se. Din intresseanmälan innebär att jag tillfälligt kommer att spara din mailadress för att vid ett senare tillfälle skicka ytterligare information om kursen, pris och kurstillfälle. Vill du därefter inte ha mer information så tar jag bort dig från maillistan. Din mailadress kommer aldrig att användas i annat syfte än just ovan och raderas direkt på begäran.

Jag uppskattar även synpunkter och önskemål om kursens upplägg och innehåll. Vad är en rimlig ekonomisk nivå för dig att investera, vad vill du få ut av en sådan här kurs, vad önskar du fördjupa dig mer inom, hur många timmar per träff känns lagom, vilket fungerar bäst av vardagskvällar eller helgdagar, vill du inkludera matlagning i kursen? Alla synpunkter värderas högt och tas tacksamt emot.

Min förhoppning är att vi kan ses redan under våren 2019.
Jag vore mycket tacksam om du vill vara med och sprida ordet vidare för en fortsatt god hälsa <3