om mig

Jag som driver helajag heter Frida och är Certifierad Kostrådgivare sedan 2012. Därefter har jag vidareutbildat mig, bland annat som Reiki Healer, massör, personlig tränare, samtalscoach/stresscoach (motiverande samtal) och mycket annat inom hälsa. Jag är bosatt i Stockholm tillsammans med min fästman och våra två barn.

I januari 2012 beslöt jag mig för att ändra min kost på grund av att jag mådde fruktansvärt dåligt av mina tre sjukdomar (Sjögrens Syndrom, Fibromyalgi och PCOS). Jag märkte en markant förbättring efter bara fem dagar med energinivå, humör och ledvärk. Jag förstod då att jag hade hittat rätt. Idag är jag värkfri och mår bra i mina sjukdomar. Jag lyckades även, efter två graviditeter, gå ner till min normalvikt (minus 28 kilo) vilket tidigare var en omöjlighet. Utöver detta har jag också besegrat kampen mot acne, energibrist, trötthet, dålig hy, humörsvängningar, sötsug, migrän, afte, magproblem, halsbränna mm.

Om du är nyfiken så finns hela min kostresa ”från sjuk till frisk” att läsa här: Sjögrens Syndrom och här: PCOS

När jag förstod hur stor betydelse kost- och livsstil har för den upplevda hälsan valde jag ett yrkesverksamt liv inom hälsa. Idag följer jag andra människor i deras hälsoresa, något som är otroligt motiverande och roligt att få vara delaktig i.

På helajag.se hittar du bland annat information om de tjänster jag kan erbjuda. Jag skriver också inlägg emellanåt med ämnen som berör mig för stunden. Jag lägger sällan locket på utan går gärna till botten, utmanar och ifrågasätter när jag upplever ojämlikhet i samhället. Jag brinner för ett tillåtande samhälle som möjliggör till att hitta det som skapar hälsa för Dig.

Följ mig gärna på Instagram där jag lägger upp matbilder och annan inspiration: @helajag

Om du önskar komma i kontakt med mig är du varmt välkommen att skicka mail på: frida@helajag.se