kost- och hälsovägledning

Jag erbjuder hälso- och kostvägledning via personliga träffar, telefon eller mail.

HÄLSOVÄGLEDANDE SAMTAL

I ett hälsovägledande samtal tittar vi på var du befinner dig just nu och sätter det i relation till din målbild. Jag kan bidra med kunskap, ökad förståelse och praktiska verktyg utifrån dina förutsättningar och mål. Ett hälsovägledande samtal kan exempelvis beröra kost, hälsa, stress eller motivation till rörelse.

Vi ses i Stockholmsområdet men jag kan även erbjuda samtal på distans (telefon/skype etc).

Paketpris: 1950 kr för 5 samtal á 45 minuter

KOSTVÄGLEDNING

Om du är redo att göra förändringar i kosten med avsikt att förbättra hälsan så passar kostvägledning bra.

Jag hjälper dig med fördjupad kunskap och förståelse för din kropp utifrån var du befinner dig just nu. Vi hittar tillsammans det som motiverar dig utifrån dina mål och där du står just nu. Alla har olika behov och förutsättningar.

Innan vi ses fyller du i och besvarar en hälsodeklaration som fungerar som ett komplement till kostvägledningen.

Vi ses i Stockholmsområdet men jag kan även erbjuda vägledning på distans (telefon/skype etc).

Paketpris: 2050 kr för 4 samtal (första träffen är 1 timme, resterande 45 minuter)

Om önskan kring färre eller fler träffar går det givetvis att ordna, kontakta mig för prisförslag, ovan är ett rekommenderat paket som brukar vara lagom för de flesta, men givetvis finns variationer.

GRUPPEVENT/SEMINARIUM/MÖHIPPA – flexibelt upplägg

Är ni flera personer som önskar få bättre förståelse inom kost- och hälsa? Detta kan vara ett unikt tillfälle för familjen, möhippegänget eller arbetskollegorna att samlas för en trevlig dag med tema hälsa.

Både teori och praktiska övningar ingår och upplägget är möjligt att justera efter önskemål. Önskar ni fokus på kost och mindfulness? Vill ni laga mat i grupper och utföra yoga? Eller kanske en temadag med stress/återhämtning?

Jag kan erbjuda en mysig och rymlig lokal som ligger ca 10 minuter från Stockholms city där tillgång till kök finns (om så önskas).

Rekommenderat antal deltagare är ca 4-12 personer. Uppskattad tidsåtgång varierar beroende av aktivitet. Tema kan vara kost, hälsa, mindfulness, reiki healing, yoga, rörelse, matlagning, stress, återhämtning osv. Både teori och praktiska övningar.

Pris varierar beroende av upplägg och antal deltagare. Kontakta mig med information hur många ni är och specifika önskemål så får du ett kostnadsförslag.

EGET ÖNSKEMÅL

Hittar du inget paket som matchar dina tankar är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi anpassa efter dina behov.