kost- och hälsovägledning

Jag erbjuder hälso- och kostvägledning via personliga träffar, telefon eller mail.

HÄLSOVÄGLEDANDE SAMTAL

I ett hälsovägledande samtal tittar vi på var du befinner dig just nu och sätter det i relation till din målbild. Jag kan bidra med kunskap, ökad förståelse och praktiska verktyg utifrån dina förutsättningar och mål. Ett hälsovägledande samtal kan exempelvis beröra kost, hälsa, stress eller motivation till rörelse.

Innan vi ses fyller du i en hälsodeklaration som fungerar som ett komplement till samtalet.

Vi ses i Stockholmsområdet men jag kan även erbjuda samtal på distans (telefon/skype etc).

Pris: 1750 kr (5 samtal á 45 minuter) eller 400 kr för enstaka träff (45 minuter)

KOSVÄGLEDNING

Om du är redo att göra förändringar i kosten med avsikt att förbättra hälsan så passar kostvägledning bra.

Jag hjälper dig med fördjupad kunskap och förståelse för din kropp utifrån var du befinner dig just nu. För mig är det viktigt att vi tillsammans hittar vad som motiverar dig utifrån dina mål. Alla har olika behov och förutsättningar. Om så önskas så assisterar jag gärna med recept- och matlagningstips.

Innan vi ses fyller du i en hälsodeklaration som fungerar som ett komplement till kostvägledningen.

Vi ses i Stockholmsområdet men jag kan även erbjuda vägledning på distans (telefon/skype etc).

Pris: 1950 kr (4 samtal där första träffen är 1,5 timme, resterande 45 minuter) eller 550 kr för enstaka träff (60 minuter)

GRUPPEVENT/SEMINARIUM/MÖHIPPA – flexibelt upplägg

Är ni flera personer som önskar få bättre förståelse inom kost- och hälsa? Detta kan vara ett unikt tillfälle för familjen, möhippegänget eller arbetskollegorna att samlas för en trevlig dag med tema hälsa.

Både teori och praktiska övningar ingår och upplägget är möjligt att justera efter önskemål. Önskar ni att jag fokuserar på kost och mindfulness går det jättebra, likaså om ni hellre föredrar att vi lagar mat och gör yoga tillsammans, alternativt fokus på stress/återhämtning osv.

Jag kan erbjuda en mysig lokal som ligger ca 10 minuter från Stockholms city där tillgång till kök finns (om så önskas).

Rekommenderat antal deltagare är mellan 3-10 personer. Upskattad tidsåtgång uppskattas till ca 3-6 timmar beroende på val av innehåll/aktivitet.

Pris varierar beroende av upplägg och antal deltagare. Kontakta mig med information hur många ni är, specifika önskemål etc så får du ett kostnadsförslag.

EGET ÖNSKEMÅL

Hittar du inget paket som matchar dina tankar är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi anpassa efter dina behov.