konsultation

Jag erbjuder kostkonsultation via personliga träffar, telefon eller mail. Läs mer om mina paket för att hitta det som passar dig bäst. 

PERSONLIG KONSULTATION – 2 timmar inklusive återkoppling

Jag hjälper dig med kunskap och förståelse utifrån dina förutsättningar. Tillsammans hittar vi den livsstil som passar dig bäst. Jag hjälper dig med idéer, inspiration och konkreta råd. Jag väger givetvis in din hälsosituation i helhetsbilden och vi utgår från dina önskade mål.

En tid innan vår första kontakt fyller du i en hälsodeklaration som fungerar som ett komplement till den information du delger mig när vi hörs/ses. En återkoppling som binder ihop och sammanfattar konsultationen ingår alltid en tid efter vår träff. Du får då också möjlighet att ställa ytterligare frågor som uppstått. Om du bor i Stockholm kan vi ses, alternativt så hörs vi per telefon.

Pris: 1200 kr (Önskar du förlänga detta paket till fler tillfällen kostar det 500kr/timme)

DISTANSKONSULTATION – 4 kontakter

Du får möjlighet att maila mig dina funderingar och frågor vid fyra tillfällen. Jag hjälper dig med kunskap och förståelse utifrån dina förutsättningar. Tillsammans hittar vi den livsstil som passar dig bäst. Jag hjälper dig med idéer, inspiration och konkreta råd. Jag väger givetvis in din hälsosituation i helhetsbilden och vi utgår från dina önskade mål.

Innan vi startar vår kontakt fyller du i en hälsodeklaration som fungerar som ett komplement till den information du delger mig när vi hörs.

Pris: 1500 kr

KONSULTATION I GRUPP

Är ni flera personer som önskar få bättre förståelse för kost- och hälsa, ni kanske vill lära er tillsammans för att kunna peppa varandra? Detta är ett perfekt tillfälle för familjen, kompisgänget eller arbetskollegorna att samlas för en trevlig informationsträff tillsammans. Grundläggande föreläsning och information ingår alltid för att ni ska få så bra grund som möjligt. Jag bjuder på enklare fika/snacks.

En variant av denna träff kan ordnas där vi också lagar mat tillsammans. Om så önskas kan jag ordna lokal (i Stockholm) mot ett tillägg på 650kr. Har ni särskilda önskemål om upplägg för denna träff är ni varmt välkomna att kontakta mig så kan vi individanpassa efter era önskemål.

Rekommenderat antal är mellan 2-10 personer och uppskattad tidsåtgång är ca 3-6 timmar beroende på val av aktivitet.

Pris: från 2000 kr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hittar du inget paket som passar dina tankar kring upplägg är du varmt välkommen att kontakta mig så kan vi anpassa utefter dina önskemål. Kontakta mig på frida (at) helajag.se