om mig

Jag som driver helajag heter Frida Lindqvist och är Cert. Kostrådgivare med inriktning på lågkolhydratkost/lchf/paleo. Jag bor i Stockholm tillsammans med min fantastiska familj bestående av fästman och våra två barn.

I januari 2012 beslöt jag mig för att ändra min kost. Att min resa varit positiv talar sitt tydliga språk när jag idag är värkfri och mår bra i min reumatiska systemsjukdom (Sjögrens Syndrom). Jag har efter två graviditeter gått ner till min normalvikt (-28 kilföre-eftero) och jag besväras inte längre av min hormonsjukdom (PCOS). Jag har också besegrat kampen mot acne, energibrist, trötthet, dålig hy, humörsvängningar, sötsug, migrän, halsbränna och mer med detta.

Läs hela min historia här: Sjögrens Syndrom och här: PCOS

När jag förstod hur stor betydelse kost- och livsstil har för den upplevda hälsan valde jag att vidareutbilda mig- jag vill inget annat än nå ut till fler som behöver. Idag följer jag andra människor i deras hälsoresa, något som är otroligt motiverande och roligt att få vara delaktig i.

På helajag.se hittar du bland annat information om vad jag kan erbjuda dig i konsultationsväg. Jag skriver också inlägg emellanåt med ämnen som berör mig för stunden. Jag lägger sällan locket på utan går gärna till botten och ifrågasätter friskt hur det kan ha blivit så fel med dagens allmänna kostråd för både friska och sjuka. Jag brinner för ett samhälle där alla har samma förutsättningar att få lägga 100% av sin energi på annat än sjukdom, viktproblem eller ohälsa.

Önskar du få inspiration kring mat och recept finns jag på Instagram som @helajag

Varmt välkommen till min sida!